vakwerk Kambier Grijpskerke
Header Website Bouwbedrijf Kambier 1.png

Grijpskerke

Bouwbedrijf Kambier mocht in Grijpskerke, centraal gelegen op het eiland Walcheren, een bijzonder ontwerp van Lokerse Architecten uit Dishoek uitvoeren. We hebben de engineering verder uitgewerkt ten behoeve van de realisatie. Door de toegepaste zonwering komt dit ontwerp volledig tot zijn recht en geeft de voorgevel van deze woning een eigentijdse uitstraling. Bijzonder in het ontwerp en de uitvoering zijn de transparante hoeken, hoe het dak is verlengd zonder dat het opvalt en hoe er een schuifraam recht omhoog tussen de kolommen zit. De erker bestaat uit hardhout ,glas en staal. Dit project is duurzaam en onder architectuur vorm gegeven. Vak- en maatwerk door alle betrokkenen. 

vakwerk Kambier Grijpskerke
vakwerk Kambier Grijpskerke2

Grijpskerke

Bouwbedrijf Kambier heeft in de energieneutrale nieuwbouwwijk 'Nimmerdor' in Grijpskerke samen met de opdrachtgever een woning ontworpen en gebouwd. Het is een echte droomwoning, die volledig naar wens is uitgevoerd. Traditioneel vakwerk en een knipoog naar de Zeeuwse Boerenstijl, maar uitgevoerd met moderne technieken.  De woning bevat een (aard) warmtepomp en zonnepanelen. Ook is de woning compleet voorzien van vloerverwarming. de prefab kap is in onze eigen werkplaats geproduceerd. 

Wist u dat het bouwen van een maatwerk woning niet lang hoeft te duren als u precies weet wat uw wensen zijn? Van dit project was deze woning als eerste van alle woningen gereed. Heeft u interesse in deze woning? Wij hebben deze relatief eenvoudige uitvoering vaker gebouwd en kan naar wensen en behoefte op maat worden uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. 

Nimmerdor Grijpskerke Kambier
Nimmerdor Grijpskerke Kambier2