1tby_UvHboP6CMfZkjlrsR1x3646G35IF.jpeg
Header Website Bouwbedrijf Kambier 1.png

Middelburg

Bouwbedrijf Kambier heeft in opdracht van de woningeigenaar een badkamer gerenoveerd en verbouwd. tevens is er een dubbele dakkapel gerealiseerd, die zowel de badkamer als de slaapkamer ernaast vergroot. De dakkapel is ter plaatse gebouwd, vanwege de bestaande constructie en de ligging van de woning. Het sanitair en tegelwerk zijn vanuit de eigen showroom geleverd. De opdrachtgever is hierdoor ontzorgd, vanaf ontwerp en duwbouw tot afbouw en afwerking. Het ontwerp bevat verder een regendouche, een radiator en een handige functionele en gebruiksvriendelijke opstelling voor de wasmachine en wasdroger. 
Foto's: DVO-foto, Koudekerke   

1dkkpIcYUBpFR_zlPBE4RSQJsGpr0cquC.jpeg
1pCYN0ngz8enksrFuW6cg3XFbvnHDW-zg.jpeg

Middelburg

Bouwbedrijf Kambier heeft in de nieuwbouw wijk Rittenburg drie vrijstaande woningen gerealiseerd, waarvan twee in fase 1 en éen in fase 2. Twee van de drie woningen zijn van ontwerp tot oplevering uitgevoerd. De woningen kenmerken zich door duurzaamheid, door de toepassing van (aard-)warmtepomp en zonnepanelen. Tevens is er een prefab kapconstructie, metselwerk en er zijn steenstrips toegepast. De twee woningen zijn échte droomwoningen, waarbij alle wensen van de opdrachtgever zijn verwerkt aan de hand van ons stappenplan. Kambier brengt vervolgens advies uit en ontzorgt in het gehele traject. Bijzonder aan een van de woningen is, dat het gebouwd is in staalframe en de buitenafwerking compleet is voorzien van steenstrips. De laatste woning is ontworpen door Baas Architecten uit Tilburg. 

Kambier Middelburg nieuwbouw
Kambier Middelburg nieuwbouw Rittenburg

Middelburg

Bouwbedrijf Kambier heeft in een buitenwijk, aan de rand van het centrum van Middelburg, een woning geheel naar wens gerealiseerd met bijzonder duurzame oplossingen in de uitvoering. Van het compleet vernieuwen en isoleren van de begane grond, inclusief vloerverwarming tot aan het isoleren van het dak en het aanbrengen van nieuwe kozijnen en dakbedekking. Hierbij is uiteraard zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever.

 

Heeft u ook interesse in het verbouwen / renoveren en/of isoleren van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek om uw wensen kenbaar te maken. We kunnen uw woning samen verduurzamen. 

Kambier Middelburg verbouw renovatie