Dakkapel Kambier
Header Website Bouwbedrijf Kambier 1.png

Oostkapelle

Voor deze particulier-ondernemende opdrachtgever heeft Kambier de oude woning gesloopt en het schitterende ontwerp compleet nieuw gebouwd inclusief aanliggende B&B. De engineering is door kambier, samen met onderaannemers uitgewerkt. Hierbij was Kambier het centrale aanspreekpunt, hebben wij de opdrachtgever ontzorgd en controles uitgevoerd.

De woning kenmerkt zich onder andere door de massief celbeton wanden, wat vrij uniek en nieuw in Zeeland is. Deze wanden zijn een alternatief op de traditionele (geïsoleerde) spouwconstructie. Deze wanden hebben als voordeel dat er snel gebouwd kan worden en zijn ideaal in combinatie met de gevelafwerking. Verder bestaat het project uit een staalconstructie, leien dak- en gevel afwerking, een houten kapconstructie, topgevel architectuur, zinken dakkapel afwerking, hardhouten mahonie kozijnen, betonvloeren, een luifel en de aanleg van een terras. 
Ontwerp: WTS Architecten, Vlissingen 
Foto's: DVO Foto, Koudekerke 

Bouwbedrijf Kambier
Dakkapel Bouwbedrijf Kambier
Bouwbedrijf Kambier
Bouwbedrijf Kambier
Bouwbedrijf Kambier Prefab Oostkapelle
Bouwbedrijf Kambier Oostkapelle

Oostkapelle

Een bijzondere levensloopbestendige seniorenwoning, ontworpen volgens 'Woonkeur', met een volledig woonprogramma op de begane grond. Het platte dak is voorzien van zonnepanelen die in de meest optimale richting naar de zon zijn gelegd. De woning bevat verder een (aard) warmtepomp die de vloer koelt in de zomer en verwarmd in de winter. Het buitenmetselwerk staat rondom de prefab houtskelet, die wij in onze eigen werkplaats hebben gefabriceerd. Kenmerkend aan de woning is het gastenverblijf, dat verspringt met de woning, zodat er aan de achterzijde privacy ontstaat onder de veranda. Deze droomwoning is volledig door Bouwbedrijf Kambier ontworpen naar wens van de opdrachtgever. 
Mocht u geïnteresseerd zijn in een vergelijkbare droomwoning? Het is ook mogelijk om deze met een kap of verdieping te bouwen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 
 

Oostkapelle

 

AANBOUW KAMBIER
AANBOUW KAMBIER