Restauratie.

EN RENOVATIE.

Restauraties en renovaties zijn een vak apart. Bij Bouwbedrijf Kambier gaan interesse voor cultuurhistorisch erfgoed en oude bouwmethodes hand in hand met moderne bouwkundige inzichten.

scroll

Bouwbedrijf Kambier Renovatie restauratie

Restauraties en renovaties zijn een vak apart. Bij Bouwbedrijf Kambier gaan interesse voor cultuurhistorisch erfgoed en oude bouwmethodes hand in hand met moderne bouwkundige technieken. Bouwbedrijf Kambier beschikt over het geduld en de flexibiliteit die nodig is bij restauratie- en renovatieprojecten. Kambier heeft een naam hoog te houden als het gaat om renovatie en restauratie. Dat komt onder meer doordat we actief meedenken naar oplossingen om een oud gebouw een zo functioneel mogelijke toekomst te geven. Uiteraard zonder daarbij de historische waarde van het pand tekort te doen. Juist bij restauratie- en renovatiewerk komt alles wat we graag doen samen: vakwerk leveren en oplossingen bedenken zonder daarbij zaken als de functionaliteit en de kostenkant van een project uit het oog te verliezen.

Bouwbedrijf Kambier Restauratie
Bouwbedrijf Kambier Restauratie

Middelburg

Op een historische locatie in de hoofdstad van de Provincie Zeeland, heeft Bouwbedrijf Kambier een pand in de binnenstad verbouwd, gerenoveerd en gerestaureerd tot eigentijds hotel. Het hele pand is geïsoleerd en vernieuwd met behoud van authentieke details en uitstraling, inclusief moderne elementen op basis van de kennis van het heden. Bijzonder aan dit project is het feit dat de wensen veelal ter plaatse besproken en uitgevoerd zijn. Een prettige samenwerking met de opdrachtgevers en een heus voorbeeld van Dromen Bouwen Doen We Samen.