BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze showroom zijn de meest gangbare wand en vloertegels ten toon gesteld. Ook is het mogelijk om uitzonderingen/specials aanvullend op te vragen. Wij kunnen eveneens afspraken maken bij externe showrooms waardoor we in al uw wensen kunnen voorzien om uw project te realiseren. Ervaring leert dat circa 90% van onze opdrachtgevers tegels kiest uit de getoonde basisseries in onze showroom.

Een deel van onze showroom is ingericht met gangbaar sanitair. Deze nemen wij als basis op in lopende bouw- en ontwikkelprojecten. Wij werken daarbij met vaste partners voor levering en montage zodat we alle getoonde tegels en sanitair op zeer korte termijn kunnen leveren. Onze materialen bieden we aan tegen zeer voordelige prijzen. Ook als zelfbouwer is het mogelijk om bij ons tegels en sanitair in de showroom uit te zoeken en af te nemen.

 

Bij vragen over onze showroom en materialen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zien u graag in onze showroom, Karreveld 37 te Koudekerke, om uw vragen te beantwoorden.


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken in onze showroom?
Bel 0118-55 31 28
of mail: info@kambier.nl 

Bouwbedrijf Kambier Showroom