Bezoek onze showroom.

In onze showroom zijn de meest gangbare wand en vloertegels ten toon gesteld. Ook is het mogelijk om uitzonderingen/specials aanvullend op te vragen. Wij kunnen eveneens afspraken maken bij externe showrooms waardoor we in al uw wensen kunnen voorzien om uw droomwoning te realiseren. Ervaring leert dat circa 90% van de opdrachtgevers tegels kiest uit de getoonde basis series. 

Een deel van onze showroom is ingericht met gangbaar sanitair welke wij in basis opnemen in lopende bouw- en ontwikkel projecten. Wij werken daarbij met vaste partners voor levering- en montage zodat alle getoonde tegels/sanitair op zeer korte termijn leverbaar zijn. Onze materialen worden aangeboden tegen zeer voordelige prijzen. Ook als zelfbouwer is het mogelijk om tegels en sanitair bij ons in de showroom uit te zoeken en af te nemen. 

Bij vragen over onze showroom en materialen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Of wij zien u graag in de showroom om uw vragen te beantwoorden, Karrenveld 37 in Koudekerke.

Onze werkplaats.